Udgivet i 2 kommentarer

én model….mange udgaver!

BørnehaveSweater’en er en af vores mest solgte modeller.
Genial i al sin enkelhed (når vi selv skal sige det) er det en superfin og velsiddende basismodel med masser af muligheder for at sætte sit eget præg på den og lave sin helt egen udgave.

BørnehaveSweater’en er strikket på p nr 4, så der findes virkelig mange garntyper der kan bruges….
Modellen er strikket oppefra og ned, så den er let at tilpasse i størrelsen.
Det betyder også at der ikke er nogen montering på sweateren bagefter, bortset fra at hæfte ender.
Halskraven strikkes dobbelt, så den er lækker blød og elastisk og der strikkes venderækker i bærestykket, så pasformen bliver rigtig god for små aktive mennesker.

BørnehaveSweater’en strikket i AlpacaSoft, en lækker uld/alpacablanding, som giver en let lodden overflade.

Strik den i Cotton Merino, som er en blød blanding af merinould og bomuld…en praktisk model, som kan gå i vaskemaskinen efter en tur på legepladsen:

Find alle dine kidmohairrester frem og sortér dem i lækre farvekombinationer….brug to tråde og strik lækre bløde og feminine BørnehaveSweatre:

Man kunne også finde et strømpegarn med fint mønster og bløde det op med råhvid kidmohair….en god blanding på alle måder (der er ikke noget der tager skade af lidt kidmohair, siger Ulla!):

Opskriften kan købes i shoppen….der kan du også finde garnforslag.
https://www.noerkleriet.dk/vare/boernahavesweater/

….men, kom ind til os i Nørkleriet, så viser vi dig hvor mange forskellige udgaver du kan strikke BørnehaveSweater’en i 🙂

God Strikkelyst

KH Nørkleriet

2 tanker om “én model….mange udgaver!

  1. Er der mon en lille fejl i denne opskrift? Skal der ikke være 2 masker mellem raglanudtagningerne? Når der laves vendemasker er der 2 masker mellem udtagningens, men når der skal strikkes videre ser det ud til, at der kun er 1 maske mellem udtagningerne. Eller er det mig, der læser forkert?

    1. Hej Inge!
      Der vil også være 2 m mellem udt der. Når du strikker stykket mellem *-*, så er der 1 r i både beg og slut, og disse kommer til at ligge ved siden af hinanden.
      Fortsat god strikkelyst:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *