Messetid!

Om ikke længe er der AOH-Håndarbejdsmesse i Rødovre, og vi glæder os til igen at lave en fin stand og hilse på rigtig mange kendte og nye ansigter.

I år har vi mange gode tilbud, men også masser af nyheder med på messen:
Vi præsenterer et nyt sjal!
Vi lancerer ny bog “Strikketøj til Børnehaven”.
Vi har fået lavet nye sjove gadgets, som vi også glæder os til at vise frem….
Der vil være konkurrence på standen hver dag, hvor man kan vinde en goodiebag med gode ting fra Nørkleriet, man skal bare komme forbi og deltage…og sige hej til os!

Vind VIP-billet

Vi har fået nogle VIP-billetter, og vi vil gerne dele dem med jer!
Derfor trækker vi to, som vinder en billet hver.
For at deltage, skal du fortælle os om det sjoveste/mærkeligste/mest spektakulære sted, du har prøvet at strikke… så er du med i lodtrækningen. Du skal skrive her som kommentar til dette indlæg (vær opmærksom på, at de ikke kan ses lige med det samme. Du behøver ikke skrive flere gange!).
Vi glæder os til at læse – og måske endda blive inspireret til nye strikke-lokationer…

Vi trækker to vindere på tirsdag, og du skal selv kunne afhente billetten hos os i Nørkleriet!

Vi glæder os til at se jer på vores flotte stand d. 31/1 til 2/2 i Rødovre.
Vi er som sædvanlig på plads lige inden for døren på stand nr. 4.3.

KH Elsebeth og Sisse 🙂

Du kan se lidt mere her: https://www.aohmesse.dk/

VINDERNE ER TRUKKET

Pernille og Charlotte har hver vundet én vip-billet til messen – de har fået direkte besked.
Vi glæder os til at se alle jer, som har mulighed for at komme forbi. Vi håber, I stikker hovedet ind i vores stand og siger hej!!!

39 tanker om “Messetid!

 1. Jeg strikker alle steder undtaget på toilettet. Et par af min datters taekwondo venner synes det er skræmmende når jeg kigger på taekwondo imens uden at kigge på strikketøjet.

 2. Nu lærte jeg ig strikke sidst i november 19 så jeg har ikke været på ferie med mit strik men jeg har hæklet påskekyllinger på en Jeep rundt i Rhodos små bjerge og på stranden hvor det var 38grader. Hilsen Ida

 3. When I’m sitting, I’m knitting – også sidst, jeg var i synshallen på Korsdalsvej…
  ????

  1. Der har jeg også strikket, men inspektøren mente ikke, jeg kunne strikke mig til en ny udstødning?

 4. Tog og stationer – s-tog, lyntog, regionaltog, lyntog, lokaltog, intercitytog – på tur med sønnike og strikketøj

 5. Jeg har ikke strikket så mærkelige/sjove steder, men i sommer strikkede jeg på et dejligt hotel i Amsterdam, mens mine unger hvilede sig efter de lange gåture. Det var så hyggeligt.
  I folkeskolen strikkede vi også i nogle af timerne.?

 6. Jeg er ikke den store strikker ude, så det mest vilde er nok dengang jeg strikkede på en sok imens jeg kørte i tog ?

 7. Strikker sammen med andre på caféer rundt om i byen. Det vækker af og til opsigt, især hos mændene…de håber vel, at der hopper et par sokker af pindene mens de venter ?

 8. Jeg lærte at strikke to strømper på en pind, i et røgeri på Bornholm ? hi det duftede af sild??

 9. Sidste år i Kings Canyon gik vi op på bjerget før solopgang satte os og jeg tog straks strikketøjet frem og strikkede til den smukkeste solopgang

 10. Jeg kommer næsten aldrig ud uden et strikketøj ? og har det derfor også med på Tønder Festival, hvor pindene gløder i takt til musikken.

 11. Jeg har såmænd prøvet at strikke mens jeg skridtede rundt på min hest. Godtnok for at hjælpe en staldkammerat med at komme videre med hendes søstersjal ?

 12. Jeg strikkede i bilen, jeg var ikke chauffør, hele vejen til Sydfrankrig. Det blev til mange flotte klude. ?
  Meget afstressende.

 13. På vej til min hjemby på Grønland strikkede jeg i flyveren over indlandsisen {;o)

 14. Jeg strikker ( næsten) alle steder. Fx. på stranden i sommerhuset, i bilen( når jeg ikke selv er chauffør),som tilskuer når mit barnebarn svømmer konkurrence , i biografen( strikke bio), på caféer.

 15. På fly, når jeg er ude at rejse og på de lange bilture på rundfart i USA. Det er en fantastisk måde at udnytte tiden på.

 16. Jeg har siddet og strikket til VM i ishockey i Herning i 2018 til stor forargelse for min familie?

 17. Mens jeg lå i sengen, og ventede på at komme ind til hjerte ablation(brænding), tælleriet hjalp på nervøsitet Fik lov at have det liggende på operation stuen. Dagens efter spørgte flere sygeplejersker til opskriften. Berlinssweater er nu min Lykke bluse, til kontroller.

 18. I morgen skal jeg på Christiansborg til et heldagsmøde. Jeg skal strikke imens jeg skal lytte. ?

 19. En onsdag aften i Palæ Bar, Ny Adelgade i København.
  Vi er 6 gamle kolleger, der sammen har strikkeklubben “Drik&Strik” og konceptet er, at det er i den rækkefølge; drik og så strik (og vi er gode til at pille op ;)). Vi har vores eget reserveret skilt til bordet, som vi medbringer på forskellige caféer og hænge-ud-steder, men for to år siden endte vi på Palæ Bar, og frem kom reserveretskilt og strikkepinde. Vores strik bragte så mange minder hos bartender og stamgæster, så flere var henne og høre, hvad vi strikkede og til hvem. Det udløste også en omgang shots til os fra gæsterne :D. Kan ikke huske, om vi pillede op næste dag?

 20. Jeg tror ikke ikke det er et mærkelig sted. Men i en lille bjerglandsby med udsigt til bjerge og bjerggeder i Tyrkiet. Min svigermor har et sommerhus deroppe. Især om sommeren er meget varmt, men her oppe i bjergene er der kun 28 grader. Så der er en masse tid til at strikke.

 21. Jeg strikker mange steder. Elsker dog at strikke i bilen.

 22. Strikkede tykke uldne jordbærhuer i mørket på bagsædet af tante Gina’s bil (til alle fætrene og kusinerne) på en juleferie i Vancouver, Canada.
  Det tager mindst 1 time hver gang man skal fra den ene bydel til den anden ??

 23. Den sjoveste histiorie jeg har med mit strikketøj er fra dengang jeg læste til socialpædagog – dengang strikkede alle kvinder hele tiden.. ofte hønsestrik.
  Vi strikkede også når der var forelæsninger. En dag vi sad ca 70 til en forelæsning i psykologi, ca 60 kvinder med strikketøj . Så var der først en enkel mand der tog en kniv og et lille stykke træ frem og begyndte snitte ? så tog den næste mand måske sandpapir og en lille træklods frem. Sådan forsatte det indtil den sidste mand tog pakkede en boremaskine frem med ledning osv. Der forstod vi at de ( og læreren) synes vores strikkeri havde taget overhånd .

 24. Jeg strikkede, stående, på Gladsaxe Trafikplads, fordi min bus lige kørte for næsen af mig, og 30 min. til næste bus. Men tiden gik hurtigt med strikketøjet i hænderne. ???

 25. Det sjoveste sted jeg har hæklet (ikke strikket – er ikke så ferm strikker, så skal helst sidde) er mens jeg stod i kø for at købe billetter til Kagens Dag

 26. Jeg ved ikke hvor det mest besynderlige sted jeg har strikket er, mit strik er med mig over alt, og bliver fundet frem hver gang jeg ser mit snit til det 🙂 om det så er stående, gående, flyvende, siddende, eller nærmest liggende, det er kun fantasien der sætter grænser 😉

 27. Jeg har strikket i mange lufthavne, men var ved at få konfiskeret mit strikketøj af en (mandlig) lufhavnsmedarb. i security i Toronto, da han mente pindene var farlige for sikkerheden på flyet – lige oven på 9/11. Blev dog reddet af hans kvindelige kollega som nok kunne se fornuften i at jeg og mit strikketøj forblev sammen – mod at jeg lovede ikke at true nogen med pindene om bord på flyet ! Happy ending ?

 28. Jeg har strikket til VM i håndbold, sidste år. Ikke mens der blev spillet kampe, men i pauserne mellem kampene.

 29. vi har lige været i Island, og der sad jeg og ventede på vores bus, medens geysere sprang udenfor. Var igang med resterne fra Pusleriet og lavede Streger & Striber

 30. Strikker i bus, tog og fly, men har også engang siddet og strikket under en barnedåb i Christianskirken?

 31. Hejsa ? Jeg strikker mange steder: i sofaen, i bilen, på flyet, i sommerhuset, på en solseng i Thailand, til diverse strikkearrangementer feks messer og jeg elsker det! Vil også elske, at vinde billetterne og komme og kikke ind til jer i Rødovre! Mvh Pernille ?

 32. Det mærkeligste sted må være i køen i netto. Jeg havde lige mit strikketøj i tasken, så mens jeg stod i kø tog jeg det op og tog et par omgange ??

 33. Et af de skønneste / sjoveste sted jeg strikker er om sommeren , når min søster og jeg er på højskole. Vi har gennem mange år taget en uge på højskole ( også vores mor) for at sy patchwork, men vi er nød til at købe nyt strikketøj , garn , opskrift og pinde og så strikker vi i alle pauser.
  Vil glæde mig hvis jeg vinder en billet, så skal der købes NY strikkebog og garn, selvfølgelig din nye bog

 34. Det mest usædvanlige sted jeg har strikket må være på Den Blå Planet med udsigt til det helt store akvarie. Det var dog lidt for mørkt til at det rigtig blev til noget

 35. Da jeg i et tog mellem Sydney og en lille by et par timer nord for, sad og strikkede sokker på strømpepinde, begyndte en dame at spørge til strikkeriet. Hun synes det så svært ud – nok fordi de selv bruger den engelske metode og hun var nysgerrig på projektet, hvor vi kom fra og da hun hørte hvor, var kronprinsessen det helt store samtaleemne.
  Mange samtaler har taget udgangspunkt i strikketøjet, når vi har været på ferie ?

 36. Jeg strikkede mig et dejlig varmt halstørklæde lige til det danske efterårs og vintervejr, mens jeg sad på stranden på Sri Lanka og stegte i solen. Så ud over at det varmer, minder det mig også om dejlig varme dage! 🙂

 37. Mens jeg sad topløs på stranden da jeg var ung ☀️ Det varen anden tid ?

 38. Hej jeg har strikket mange mærkelige steder ude i mit legehus hvor jeg var en gamle bedstemor i børnenes leg ? jeg skal til messe sammen med min jyde veninde, vi strikker ovre alt når vi er sammen ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *