Udgivet i 2 kommentarer

Hverdag igen!

Messen er for længst slut! Der er ryddet op og lagt på plads!
Vi vil gerne sige tak til alle jer, der kom forbi og hilste på os på standen….vi er så taknemmelige for at have så søde og strikkeglade kunder.

Vi fik lov at se en masse af jeres flotte sjaler og vi synes faktisk, at det er sjovt og rart at se hvad I har strikket. I kan selv se lidt med her:

….som vi altid har sagt: Man kan aldrig få for mange sjaler!

Hvis du heller ikke kan få for mange sjaler, så kan Facebook-gruppen Sisses Sjaler være noget for dig.
Gruppen er et strikkefællesskab om Sisses Sjaler, som bestyres kærligt af Lotte Arleth. Her kan du få masser af inspiration og deltage i gruppens KnitAlongs et par gange om året…og det er helt gratis at være med!
Senest har gruppen i samarbejde med Knitwork lavet en “Social KnitAlong”, hvor medlemmerne kunne mødes og strikke sammen forskellige steder i landet. Gruppen har også været medvirkende til en masse venskaber, både “online” og i virkeligheden. Gruppen holder en god tone, så den altid er rar at være med i.
Nørkleriet er med på sidelinjen og hjælper med at sætte garn sammen til netop dit yndlingssjal. Du kan altid skrive til os og få hjælp til at pakke et kit, så laver vi en specialordre netop til dig og lægger den i webshoppen.

God strikkelyst…det er strikkevejr i dag:-)
KH
Elsebeth & Sisse

2 tanker om “Hverdag igen!

  1. Jeg vil strikke stjernen, måske i en dyb flaskegrøn. Jeg mangler en grøn til samlingen ?

  2. resteriet er lige mig, den er bare skøn:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *