Udgivet i 60 kommentarer

Vil du med på messe?

Næste weekend tager vi på messe (1.-3. februar)…og vi glæder os til at vise en masse nye ting frem til jer alle (vi har jo fx. lige en ny bog på vej fra trykkeriet 😉 😉 😉 ;-))
Vi går nu rundt og planlægger hvad vi skal have med på standen og hvordan det skal stilles op. Det er hyggelig planlægning og den store øvelse i opstilling af “meget garn på meget lidt plads”!
Vi skal selvfølgelig have lækkert garn med til sjaler! Og masser af mohair! Og garn til stribede trøjer! Og den nye bog! Og kits!
-det kan kun blive godt!Og så har vi fået nogle VIPbilletter!
De skal selvfølgelig bruges til noget fornuftigt, så:


Vi vil gerne invitere et par ivrige strikkere på Alt om Håndarbejdes messe i Rødovre….men, du skal først fortælle os hvad dit yndlingsstrik er i øjeblikket og herefter hvem du gerne vil følges med på messen, så trækker vi lod om to VIPbilletter, én til dig og en til den du gerne vil følges med.
(Du skal selv kunne afhente billetterne i Nørkleriet inden messen).

Skriv til os her i kommentarfeltet (over overskriften)…hvad er dit favoritstrik lige nu…og ikke mindst, hvem vil du følges med på AOHmessen i Rødovre! Vi glæder os til at se hvad du helst strikker og hvem du vil bruge en fribillet på;-)
Vi trækker lod på tirsdag efter lukketid.

Tut a l’heure – ses på messen!

KH Elsebeth & Sisse

60 tanker om “Vil du med på messe?

 1. Det jeg strikker mest er til børn på krisecentre og deres mødre .
  Børnetrøjer strømper, huer, vanter osv. Til kvinderne er det sjaler ,strømper, bluser ,tæpper gennem DUS hvor der også strikkestil hjemløse

 2. lige nu strikker jeg en af Hanne Falkenberg trøje og små huer til de ny fødte på hvidovre hospital
  Jeg vil tage min veninde Bente med.

 3. Mit lækker-ynglings strik for tiden er Limoncella af Katrine Hannibal, som jeg strikker sartgrøn mohair/silke, fordi jeg er begyndt at længes efter forår.
  Hvis jeg vinder inviterer jeg Sofie Falkenberg med, hun skal forkæles

 4. Ønsker bare en VIP-billet for gammelt venskabs skyld.

 5. Strikker top-down bluser uden opskrift ? spændende hvad det ender med

 6. Jeg strikker søster sjal og elsker det sjal ❤️ Har lavet mange sjaler til mig og til gaver ?
  Jeg ville tage min gamle mor med som er begyndt at strikke karklude som 77 årig efter min fars bortgang.
  Hun ville nyde messen er jeg sikker på ?

 7. Elsker at gå med hjemmestrikket sokker, så dem bliver der strikket en del af – især i noget flot garn ? Vil tage min super kreative veninde Christina med

 8. Jeg strikker sokker og et halstørklæde. Men skal til at strikke babytøj, da der snart kommer et nyt familiemedlem. Så vil nyde at blive inspireret på messen sammen med min veninde.

 9. Jeg strikker lige nu hundetrøjer da vores datter og svigerdatter har fået en dejlig lille hundehvalp, som jo vokser og vokser.
  Og hvis jeg vinder tager jeg min mand med, han synes det er hyggeligt med strikkemesser så han er god at have med til at bære al det garn man bliver fristet til at købe ????

 10. Jeg strikker afslutning på sammensurium, vil tage Trine Svendsen med.

 11. Jeg er desværre ikke en ivrig strikker – men det er min mor og jeg vil vildt gerne have hende til at strikke til mig igen- gerne en ballonsweater eller en “ingendikkedarer” cardigan fra petitknit. Så det kunne være fedt med et par billetter så jeg kan se på garn til en af drømmene 🙂

 12. Sammensurium
  Helle Jensen

 13. Mit yndlings strik lige nu er en poncho til mig. Hvis jeg vinder vil jeg tage min mor med.

 14. Jeg er i gang med et halstørklæde strikket m en bundfarve og mange restefarver. Garn boksen er ved at være helt Tom, så jeg skal på messe og investere. Tager Helle Fischer med på en evt VIP billet.

 15. Mit yndlings hækletøj er pt grydelapper.. Håber jeg vinder ?

 16. Lige nu strikker jeg på en ud-af-hovedet cardigan, strikket i lagergarn.
  Jeg ville tage min veninde Susanne med på messen

 17. Er i øjeblikket i gang med at strikke en bamse til lille bitte modtager?.
  Hvis jeg er den heldige vinder af to billetter, vil jeg tage min veninde, Nina med til en hyggelig dag.

 18. Jeg strikker sammensurium p.t . Jeg vil gerne have Birgith med på messe

 19. Jeg strikker på sunday sweater fra petiteknit i det lækreste bløde garn ? Den bliver helt perfekt til det kolde vejr vi har i disse dage. Jeg ville invitere min mor med på messe, hun er mindst ligeså vild med garn og strik som jeg er ?

 20. Ynglings strik det er svært, men skal jeg vælge må det være tre små bluser i str 2 år strikket i superlækkert meleret garn fra Permin ?

 21. Lige nu strikker jeg bla en bomulds klud….jeg har nemlig genlært at strikke “uret” ?. Jeg strikker også på et restegarnssjal, der er mere varmt end kønt..
  Med mig vil jeg invitere Karina der hækler dyr mm men også bademåtter af gammelt sengetøj.

 22. Jeg er faktisk i gang med noget chunky strik, ærgrer mig lidt over at jeg ikke lige ventede, men vidste ikke den nye bog var på vej.. Strikker “Olivesweather” fra Knitting for Olive.
  Med på messe skal min yngste, Astrid, som trænger til lidt inspiration 🙂

 23. Mit yndlingstrik for tiden er en top med hulmønster i håndfarvet garn og en nederdel, begge dele til mig selv da man skal huske på sig selv en gang i mellem ?
  Jeg vil tage min søde faster med som også elsker at strikke og hækle ???

 24. Jeg er lige blevet færdig med en dip dye jakke fra Camilla Vad, i skøn pink lammeuld, den er jeg ret tosset med. Og så sidder jeg lige nu og strikker på en Caya classy cardigan fra Lene Holme Samsøes nye bog. Den er med to tråde petroleumsblå mohair og den er så vildt blød at jeg er sikker på den bliver en favorit fremover. Jeg vil have en af mine tre veninder fra strikkeklubben med hvis jeg vinder. Jeg ved ikke hvilken af dem det skal være, men jeg tænker at de kan trække lod om billetten til næste strikkecafé.

 25. Jeg har lige kastet mig ud i et (for mig) modigt projekt med både mohair og farver og jeg må sige at jeg er vild med det. I det hele taget er jeg ret vild med at blive inspireret og udfordret og jeg ville elske at dele VIP-billet med min veninde Merete, der ligesom jeg er vild med strik. Jeg krydser derfor både fingre og tæer for at det er os, der er så heldige at få den mulighed.
  Mh Thea
  Ps. Jeg er vild med både jer, jeres skønne butik, lækre garn og alle de fantastiske gode råd og kærlige puf I giver. Bliv endelig ved med det.

 26. Mit yndlingsstrik er et sjal på to tykkelser pinde som jeg efterhånden har lavet nogle stykker af. Det bliver så fint med forskellig for og bagside og på trods af at jeg er total novice strikker, så fik jeg hurtigt lært drejet vrang som opskriften kræver.

 27. Mit favoritstrik lige nu er pandebånd i uld, lækre sokker og karklude/vaskeklude.
  Jeg vil tage afsted med Joan, som også er vild med strik ?

 28. Mit yndlingsstrik i øjeblikket er en Drømmecardigan til min søde niece fra CaMaRose❤️❤️ Hvis jeg vinder billetter, vil jeg tage min søde mor, der lærte mig at strikke da jeg ventede mit første barn, med på håndarbejdsmesse❤️❤️❤️

 29. Strikker sokker for tiden. De er skønne, når det nu er blevet så “fodkoldt”.
  Plejer at bruge en dag med min søster på messen, så hun skal da med.

 30. Jeg strikker speckel& pop af Stephen West og vil på messe med min strikkeveninde Lena Hansen
  Mvh. Lisbeth baggesen

 31. jeg er vild med mette larsens mageløs, så det skal være mit næste projekt, har mange tanker om hvilket garn jrg skal bruge, jeg vil tage min gode strikkeveninde mie betty jensen med:)

 32. Jeg strikker lige nu en trøje til min mand. Skytten af a Danielsen jeg vil ta en af mine strikkeveninder med

 33. Jeg strikker på en trøje i rastegarn. Jeg vil tage min veninde Anne-Mette Kierstein med hvis jeg er den heldige vinder. ??

 34. Jeg håber jeg er en af de heldige til en fribillet, så jeg kan se jeres flotte stand og de dejlige garner.

 35. FAROVRITSTRIK. (SJALER) DEM KAN MAN IKKE FÅ FORMANGE AF. FØLGES MED (BENDE NORDSBO )SELFØLIG

 36. Hej
  Mit favorit strik lige nu er påskesjalet og sammesurium.
  Jeg vil gerne tage mit barnebarn på 10 år men da hun er ved at lære og strikke , så derfor kunne dette være en god oplevelse for hende at se denne messe.

 37. Har flere projekter igang. Når jeg ser håndbold hækler jeg på et stort c2c tæppe. Jeg er også igang med en hue med blomstermønster.

 38. Mit yndlingssttrikketøj lige nu er the cardigan fra Lene Holme Samsøe nye bog Mig og mini i mohair. Et dejligt enkelt strikkketøj som det er muligt at strikke på mens der er håndbold. Hvis jeg vinder vil jeg gerne have min datter Christina med.

 39. Trekantede tørklæde med hul – super ide. 🙂
  Vil gerne have Patricia Kjeldsen med

 40. Vil gerne være med i lodtrækning af fribilletter.
  Lige nu hækles og strikkes der til Trøstemus Danmark.
  Hvis jeg er heldig vil jeg tage Annelise Buus Hansen med.

 41. Jeg strikker i øjeblikket på en trøje til min 18-årige søn. Han har selv valgt model og farver. Jeg blev så glad, da han ytrede ønske om en hjemmestrikket trøje. Nu er den næsten færdig, så jeg er klar til næste projekt, der nok skal være en trøje, sjal eller andet til mig selv.
  Jeg har to gode strikkeveninder, Susanne og Lillian, som jeg vil tage med til messe. Hvis den ene ikke kan, bliver det den anden. Og hvis begge vil med, køber vi da bare en ekstra billet ?

 42. Jeg strikker domino sjal og det halve kongerige, selvfølgelig fra nørkleriet. Jeg vil tage min mor med, som alle de andre år så vi kan gå og hygge os.

 43. Chokoladetrøjen. Og snart mere da 4 barnebarn er på vej?. Jeg skal ha min søster med som snart blir 70 og er så dygtig til at strikke

 44. Jeg glæder mig blandt andet til at besøge jeres stand på messen. Det plejer altid at være et besøg værd 🙂

 45. Lige noget for mine strikkeveninder og mig

 46. Hej.
  Jeg strikker mønsterstrik på vanter, huer og halstørklæde. Jeg vil gerne følges med Lisbeth.

 47. Strikker på nummer 2 Berlin sweater, glæder mig til at se den nye bog

 48. Har strikket flere sjaler fra sisses sjaler 1+2 🙂
  Men det der er på pindene lige nu er et Marys det hele kongerige.

  Vil tage min kæreste med ❤️

 49. Min favorit strik er en trøje mosgrøn alpaka (min egn komposition) – den bliver rigtig flot! Glæder mig til at se den færdig 🙂 Jeg tror, jeg kommer til at følges med Kirsten til messen i Rødovre.

 50. Pt er mit ynglings strik, sjaler og bluser med rund bære stykke..

  Jeg skal derind sammen med min veninde og hendes mor som os vil få billetterne som tak fordi de altid vil havde mig med hvert år ?❤️

 51. Mit ynglings strik er nu bare strik generelt ? Jeg ville tage min brors kone Maliha med, så hun kunne finde noget baby strik hun kunne tænke sig at jeg strikkede til min lille ynglings baby ?

 52. Jeg strikker strømper lige pt. Da min mand mangler nye sokker.
  Vil gerne lave et sjal til mit barnebarn til hendes konfirmation i maj 19.
  Vil tage min datter med på messen. ❤️❤️

 53. Jeg har ikke noget favorit strik ud over alt slags strik ? lige pt strikker jeg en del baby ting, da jeg blev faster for to måneder siden ? jeg vil tage Maliha med, som er mor til den dejligste baby ?

 54. Jeg elsker generelt at strikke, lige for tiden strikker jeg en del baby ting, da jeg er blevet faster til en skøn baby for 2 måneder siden. Jeg ville tage Maliha med, som er moderen til den skønne baby, så vi sammen kunne finde en masse nyt til baby på messen ?

 55. Mit ynglings strik for tiden er bluser strikket top down. Og så sokker, det er sådan en nemt lille hygge projekt og nu er ventelisten lang da der er mange der ønsker sig sokker.
  Jeg vil gerne tage min veninde med, så får vi os nemlig lidt kvalitet tid sammen og så endda om fælles hobby.

 56. Jeg strikker sjælevarmere med udgangspunkt i opskrifter på sjaler og top-Down bluser og trøjer ?
  Glæder mig til at få fingre i jeres nye bog – og skal mødes med min barndomsveninde Mie på Messen ?
  Håber I har en ultra fluffy Mohair med på standen som jeg kan kombinere med en uld ragg. Gad vide om der laves Mohair med farveskift?
  Kærligst Camilla

  1. Hej Camilla
   Vi har en tynd kidmohair med farveskift i butikken, lys pink til mørkere, pink til orange, lys grå til mørk grå, “Angel Print” fra Permin.
   🙂

 57. Mit nye yndlingsstrik bliver et sengetæppe, som jeg er ved at designe inde i hovedet. Skal have lavet nyt soveværelse, og skal lige have styr på farverne, inden jeg går i gang med projektet. Vil gerne have mine børnebørns mor med.

 58. Jeg strikker på det fine Sammensurium og glæder mig over at lære nye teknikker.
  Jeg ville invitere mike gode strikkeveninder Lotte, Lotte og Jane med ❤️?

 59. Jeg strikker Ohlands “ lettere end du tror” -trøje og ville invitere Jette Charlotte Jørgensen med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *